Perforacions pous d' aigua


Els nostres Serveis

 • Realització de pous d'aigua

  Disposem de maquinària per dur a terme perforacions en tot tipus de terrenys, tan dur com el granit o basalt, fins a terrenys argilosos o amb graves, gracies al nou sistema "SIM-CAS", d’intubació simultània.

 • Perforacions per instal·lacions geotèrmiques

  Aquests pous o sondejos, s'utilitzen en la seva majoria, per a generar calor o temperatura a l'aigua conduïda al seu interior, en processos d'instal·lacions de calefacció aigües sanitàries calentes, piscines, etc.

 • Equipaments posteriors a la perforació

  Posem a la vostra disposició la possibilitat de la gestió de les bombes d'aigua, tuberies, etc.

Disposem de maquinària de reduïdes dimensions, per tenir el màxim d’accessibilitat en jardins i llocs petits, sense reduir la capacitat de perforació tant en metres com en diàmetre. Gràcies a aquesta maquinària, es pot entrar a la seva finca mitjançant una grua, en llocs on fins ara era impensable.


Sectors d' Actuació

Particulars

Cases, finques rústiques, masies, comunitats i parcel·les, etc.

Empreses

Promotors i constructors, distrubuïdors d'aigua potable, etc.

Turisme i Oci

Hotels, restaurants, parcs, camps de golf, etc.

Organismes públics

Ajuntaments i serveis municipals, jardins i parcs públics, piscines, xarxes de subministrament Estatal, etc.

Sector primari i secundàri

Sectors ramaders, agricultors i industrials.


Procurem pel Medi ambient

Medi ambient

Som una empresa que procura per el medi ambient, per aquest motiu, defensem l'aprofitament de recursos hidràulics que tenim al nostre abast com un sistema per evitar el malbaratament d'aquets. La energia geotèrmica és una font renovable, basada en l'intercanvi del calor emmagatzemat al subsól per la radiació solar. Aquesta energia s'emmagatzema sota terra juntament amb l'aigua i l'aire, i és suficient per a escalfar tota una vivenda sense contaminar al medi ambient i aconseguint un consum molt reduït.

Legalitat

La llei d’aigües reconeix el dret a l’explotació d’aigües subterrànies mitjançant perforacions o pous a la propietat LA. Art. 52.2 i altres, amb la limitació d’us propi de la finca. Per l’explotació de cabdals superiors a set mil metros cúbics anuals, es requereix concessió administrativa. Es dret reconegut per la llei d’aigües a qualsevol propietari l’explotació i extracció dels recursos subterranis d’aigua a la seva finca, sempre que es limiti el seu us en la mateixa. La investigació i perforació a la seva finca, requerirà de la notificació prèvia a l’Agencia Catalana de l’Aigua, en zones de no protecció i la seva autorització en zones protegides. Independentment de les autoritzacions d’altres organismes.

Preguntes freqüents

Es pot fer un pou?

Si,en principi tot propietari o persona autoritzada te dret a obtenir aigües del subsòl de la finca regulada per la llei d'Aigües.Quina distància ha d’haver entre pous?

La llei diu que per cabdals instantanis, inferiors a 0.15 L / segons (540:L/h) la distancia en el sòl urbà serà de 10m. entre pous, de 20m. en el sòl no urbà y de 100m. per a cabdals superiors.Quins permisos fan falta?

 • Comunicació i autorització de l’ACA
 • Llicència municipal.
 • Legalització de mecanismes d’elevació a Indústria i Mines.


On estem?

Contacti amb nosaltres

L' oficina

 • Telèfon: 669 572 976 - 669 572 986